Уважаеми колеги,

Една от основните цели на Черноморския симпозиум за млади учени в сферата на Биомедицината (BSYSB) е подобряването на академичните способности на млади специалисти и учени.

Поради тази причина, Организацинният комитет провежда серия подготвителни дискусии и лекции относно процеса на създаване на научни разработки и представянето им на събитието, чийто домакин е Медицински Университет – Варна „Проф. д-р Параскев Стоянов“.

Следващата лекция ще бъде на тема създаването на абстракти и затруднения, които младите учени могат да срещнат при търсене на академични ментори, проучване, и писане.

Лекцията ще бъде проведена на 21.11.17 в стая 104 на сградата на Факултета по Фармация в 18:30ч.

Лектор ще бъде д-р Георги Стоянов – секретар на BSYSB, Асистент към катедрата по Анатомия и клетъчна Биология при Медицински Университет – Варна, Асистент към катедрата по Патофизиология при Медицински Университет – Варна и носител на наградата Д-р Никола Василев Сираков за 2017.

Горещо препоръчваме посещението на лекцията, заради ценните умения, които ще получите там и ще са ви от помощ на Черноморския симпозиум за млади учени в сферата на Биомедицината на 12-15 април 2018 в Медицински Университет – Варна „Проф. д-р Параскев Стоянов“, Варна, България.

Очаквайте информация за датата на следващото събитие от серията!

Website: http://bsysb.mu-varna.bg/

Facebook page: https://www.facebook.com/bsysb.varna/

Instagram: https://www.instagram.com/bsysb.varna/

Twitter: @BSYSBmuvarna

#BSYSBeThere #MUVarna

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *