За четвърта поредна година Медицински университет „Проф. д-р Параскев Стоянов“ – Варна и Български фармацевтичен съюз (БФС) организират Фармацевтичен бизнес форум и научно-практическа конференция под надслов: „ИНОВАЦИИ И ПЕРСПЕКТИВИ ВЪВ ФАРМАЦЕВТИЧНАТА ПРАКТИКА“, които ще съберат фармацевтичното и медицинското съсловие в морската столица в периода 27-29 октомври 2017г.

Четвъртият Фармацевтичен Бизнес Форум и научно-практическа конференция са насочени към фармацевтичните и дермо-козметични компании, фирмите за медицински изделия, дентално здраве, водещите експерти във фармацевтичната практика, както и преподаватели, специализанти, докторанти и студенти от цялата страна.

Научно- практическата конференция включва представяне на доклади и/или постери на студенти, докторанти и специализанти от Медицинските университети в България.

Заявки за участие с доклади и/или постери се приемат само в електронен вид най-късно до 30 юни 2017 г. тук

Заявки за участие на студенти, докторанти и преподаватели (като слушатели) се приемат до 30 септември 2017 г. тук

Такса правоучастие в научно-практическата конференция – няма

Като част от програмата ще се проведат модули по програмата за продължаващо обучение на магистър-фармацевти за 2017 г. Модулът е акредитиран от Комисията по качество на Български фармацевтичен съюз. За премината форма на обучение на магистър-фармацевта се издава удостоверение по образец след заплащане на съответната такса.

Голямото научно събитие ще включва и кръгла маса съвместно с Асоциацията на студентите по фармация във Варна и Студентски съвет при Медицински университет – Варна за обсъждане на текущите изисквания на пазара на труда и борса за контакти между студенти по фармация и бъдещи работодатели от бизнеса.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *