Уважаеми колеги, 

От утре 13.11 (понеделник) до 24.11 (петък) включително, от 10:00ч до 17:00ч в офиса на Студентски съвет (стая 213 на втория етаж в сградата на Ректората), започва събирането на втората част (60 лв) от куверта по повод 8-ми декември. Ако има колеги, които не са се включили до този момент, но проявяват желание, могат да го направят, като заплатят пълната сума в размер на 130лв.

Хладният вятър и мирисът на зима във въздуха предвещават идването на края на семестъра, а с него пристига и Петзвездният осми декември. Въпреки уникалната програма, на която ще можете да се насладите вечерта, никое събитие от такъв калибър не е завършено без запомняща се трапеза! Затова считаме за удачно да споделим с вас менюто, което ще очаква колегите ни в хотел “International”. Екип от майстор-готвачи е натоварен със задачата да угоди дори и на най-претенциозните вкусове сред нас. С безкрайно внимание към детайлите и неизмеримо богат опит, за вас те предлагат: 

 

По време на събитието няма да бъде разрешено внасянето на алкохол, но специално за нас, студентите на Медицински Университет – Варна, са изготвени преференциални цени на напитките.

Важно е при предаването на втората вноска от куверта, при желание за вегетарианско меню, да го упоменете. Предпочитания относно това, с кого да бъдете настанени на една маса, също трябва да бъдат съобщени при записването. Студентски съвет ще се постарае да удовлетвори в максимална степен преференциите за компания по време на празника, като запазва правото си да въвежда промени.

Осми декември, уникален по своята същност като празник в световен аспект, традиционно се приема от българските студенти като време, през което да се запознаят и срещнат с хора с общи лични или работни интереси, поели по един и същ професионален път. Медицински Университет-Варна е едно от висшите учебни заведения в страната с най-голям брой специалности и открити филиали. Нека да прекараме един незабравим празник заедно, наистина открояващ се от този, предлаган на останалите български студенти!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *